EHBO

Steeds vaker lees of zie je in de media, dat er bedrijfsongevallen hebben plaatsgevonden.
Ook hoor je wel eens de sirene van de ambulance steeds dichterbij komen, als je thuis bent. Waarschijnlijk zijn deze professionele hulpverleners onderweg naar een slachtoffer met een plotselinge hartstilstand.

Bent u op deze situaties voorbereid?

Als u eerlijk bent en hier een negatief antwoord op moet geven, dan zou u zich kunnen gaan afvragen of u wel met deze gedachte kunt en wilt leven.
U verzekerd zich voor de (financiële) gevolgen van allerlei ongevallen, maar het persoonlijke leed is niet te overzien als u, of uw medewerkers,  alleen maar machteloos kunnen toekijken.

Wilt u hier iets aan wilt doen en uzelf en/of uw werknemers laten opleiden tot goede betrouwbare EHBO’ers, dan willen wij dit graag voor u verzorgen.

KeepingAlive kan voor u de onderstaande EHBO-opleidingen verzorgen:
–          Basisopleiding EHBO
–          Vervolgopleiding EHBO.

Wij kunnen, uiteraard op uw verzoek, een op uw bedrijf aangepast opleidingsprogramma opzetten. Dit begint het eerste jaar met een basisopleiding EHBO en om de continuiteit te waarborgen een jaarlijks terugkerende, gevarieerde vervolgopleiding. Om u de juiste prijsaanbieding te maken is het belangrijk dat het opleidingsprogramma aan uw wensen wordt aangepast, zodat u een juist beeld krijgt van de kosten.